1 May 2012

Further Study/Sambung Belajar | First Entry♥


Tak sabar rasa hati ni nak sambung belajar . Berbekalkan keputusan SPM yang tak seberapa, harap-harap ada la pihak yang sanggup amik risiko tawarkan tempat untuk lin sambung belajar . Hari ni dah 1 Mei ,
 *happy labour day semua*, maknanya tinggal lagi enam hari saja keputusan UPU nak keluar . A'ah , memang berdebar-debar tersangatlah kan .

tiap hari dok tengok upu.mohe.gov.my.tengok update-update terbaru . mana tahu tarikh keluar keputusan tu dipercepatkan.tapi alangkah keciwa nya hati ni, tarikh tu tak dipercepatkan pun.  tapi jumpa mutiara kata yang best , 


Gantungkan azam dan semangatmu setinggi bintang di langit dan rendahkan hatimu serendah mutiara di lautan..


p/s : memang tak tau nak buat cerita ni lebih interesting .





7 comments:

Lukman Hakim A. Rahman said...

Good luck. All the best :) cantik blog. Suka2. :) ikut la jgak blog lukman.

Shalinda said...

thanks lukman . blog lukman cantik jugak . :)

Kusyt.D.Luffy said...

Semoga berjaya :D

Shalinda said...

thanks awak :) ♥

Anonymous said...

GOOD LUCK SAHABAT <3

Lukman Cz said...
This comment has been removed by the author.
Shalinda said...

thanks :)